gebruikers

Vergroot je netwerk

Wat zit er eigenlijk allemaal in HW88?

88A   Ontdek Midden Groningen logo

Marketing Midden Groningen – Midden-Groningen: Klaar om ontdekt te worden! Marketing Midden-Groningen zet zich in voor het bekend maken van toeristische voorzieningen in Midden-Groningen. Dit kunnen musea, theaters en evenementen zijn, maar ook hotels, natuurgebieden, routes, kerken, molens en winkeltjes. Het aantal voorzieningen in de gemeente is groot, maar nog niet altijd even bekend. Via allerlei soorten media probeert Marketing Midden-Groningen meer bekendheid te geven aan al die pareltjes in onze gemeente. En check vooral ook de Uit Agenda!

 

88B  

Administratie- en Advieskantoor Wiersma Wanneer je een bedrijf zoekt dat jou bepaalde zaken uit handen kan nemen zijn een aantal zaken zeer belangrijk. We merken dat klanten op zoek zijn naar een partij met ervaring en deskundigheid, elementen die je zeker bij Administratie- en advieskantoor Wiersma zult vinden.
JM Zorg en Aandacht – JM Begeleiding is er voor mensen die zorg nodig hebben en de regie in eigen hand willen houden. JM Begeleiding laat u geen nummer worden en blijft persoonlijk betrokken.

 

88C Op pad zijn Coachpraktijk logo

Op pad zijn Coachpraktijk – Bij Op pad Zijn – Coachpraktijk kun je terecht voor Integratieve Coaching en Natuurcoaching. Je gaat met Frouke op pad met datgene wat bij jou speelt. Je gaat bijvoorbeeld herontdekken wat je verlangen is, je obstakels verkennen en je kwaliteiten zien. Je gaat beter voelen, krijgt helderheid en komt opnieuw in verbinding met jezelf (en de natuur). Dit kan zowel in de mooie, lichte praktijkruimte als natuurlijk buiten in de omgeving van Slochteren of Groningen.
Atelier Roelof Hoving – beeldend kunstenaar

 

88D

Afdeling Slochteren van het Nederlandse Rode Kruis – In Nederland staan bijna 21.000 vrijwilligers paraat om in actie te komen bij rampen of ongelukken, om EHBO te verlenen op evenementen of kwetsbare mensen voor te bereiden op noodsituaties. Meer info over afdeling Slochteren? Neem contact op met de helpdesk.

 

88E

Kapsalon Karin Steenhuis – Geopend op afspraak: 06 3914 8766 / 0596 785 220

 

88F  

CMG logo
Collectief Midden-Groningen – Collectief Midden Groningen werkt met boeren die hart hebben voor mens en natuur. Wij dragen bij aan het waardevol produceren van voedsel waarbij wij een gezond rendement, hart voor boerenlandvogels, biodiversiteit en ook voor de waterkwaliteit verbinden.
Henk Haaijema Coaching en Supervisie – Henk Haaijema is een LVSC geregistreerd coach en supervisor. Naast zijn baan als docent bij het Noorderpoort College, coacht hij mensen op verschillende gebieden. Tevens is hij supervisor, verbonden aan de Hanzehogeschool Groningen.
 
En jouw bedrijf? Check de beschikbaarheid via 06 224 58 559 of mail ons. Dan sparren we samen over wat we wellicht voor elkaar kunnen betekenen.